• 2021-02-09 08:54
  • Mathilda Idhult

Vi söker två nya utbildningsledare inom YH

 

Om jobbet


TCC Holding AB är ett privat och oberoende företag som främst arbetar inom transportsektor järnväg. Företaget etablerades våren 2000 och är idag verksam inom området utbildning (grundutbildningar, fortbildning, uppföljning kompletterande utbildningar mm), urvalstester järnväg, samt lastsäkringar och special kompetens inom järnvägens regelverk. TCC arbetar också inom säkerhetsstyrning och säkerhetsutbildningar.
I företaget finns mycket stor erfarenhet och bred kompetens inom ovanstående områden.

Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Umeå samt en medarbetare som kan utgå från vårt huvudkontor i Stockholm.


Om tjänsten:

Arbetet innebär att vara nav i utbildningen vilket innebär både administrativa sysslor och mycket kontakt med de studerande, lärare, praktikplatser, gästföreläsare, arbetsgivare och myndigheter.
Yrkeshögskoleutbildning svarar mot en konkret efterfrågan på arbetsmarknaden och drivs i nära samarbete med arbetslivet. Utbildningarna varvar teori och praktik för att förbereda de studerande inför sitt kommande arbetsliv.


Arbetsuppgifter:

Uppdraget som utbildningsledare innebär att planera, bemanna och kvalitetssäkra våra utbildningar.
I rollen ingår också att:
 vara bollplank och stöd till lärare och undervisande konsulter, men också att ha utvecklingssamtal och utvärderingsträffar med de studerande.
 Administration och samordning gällande de studerande samt utbildningarnas ledningsgrupper.
 Samordna, följa upp och utveckla utbildningen på nationell nivå.
 Kontinuerlig kontakt och uppföljning med inblandade intressenter såsom studerande, ledningsgrupp och myndighet.
 administrera betygsrapportering och sköta kontakten med myndigheter
 Hantera studerandeplattform och enklare former av olika IT-system


Dina Kompetenser och färdigheter


Eftersom du arbetar nära studerande, konsulter/lärare, kollegor och samarbetsföretag är det viktigt att du är en positiv person med en mycket god förmåga att samarbeta.
Du har en drivkraft och engagemang för utveckling av individer och handleda grupper till att uppnå ett gemensamt mål.
Du är samarbetsvillig, noggrann och lösningsorienterad
Du har en god förmåga att planera, prioritera och arbeta strukturerat

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom administration och mycket goda kunskaper i Office-paketet och goda datakunskaper. Erfarenhet av vuxenpedagogik är meriterande. VI använder oss av PBL så erfarenheter av projektledning är meriterande. Har du även erfarenhet av utbildningsadministration eller till och med YH-utbildningar är även det meriterande.


Din svenska är mycket god i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. En medarbetare hos oss bör vara strukturerad, noggrann, socialt trygg och trivas med snabba omställningar. Vi i teamet är lagspelare och ser att du som söker tjänsten delar vår syn på samarbete och gemenskap som nycklar till en trevlig arbetsmiljö och framgångsrikt arbete.


Anställningsvillkor:

Anställningen är en heltidstjänst 100%. I tjänsten igår en del resor då flera av utbildningarna bedrivs på olika platser i landet. Krav på B-körkort.

Kontaktuppgifter:

För mer information om tjänsterna kontakta Utbildningssamordnare, Mathilda Idhult tel 070-2371882 eller mathilda@tcc.se

Ansökan:

Din ansökan skickas till ftu@tcc.se och skall innehålla ett CV och ett personligt brev. I din ansökan vill vi att du även anger referenser.

Sista ansökningsdag 26 februari 2021. Rekryteringsarbetet pågår löpande så därför kan sista ansökningsdag komma att förändras.

 

VI ser fram emot din ansökan!