Om TCC / Arbeta med oss

Arbeta med oss

Som lärare på våra externa utbildningsuppdrag  är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att jobba som lärare ute på fältet och med järnvägsföretag över hela landet. Till detta hör att självständigt förbereda, planera och genomföra och utvärdera din undervisning.

Arbetstid är 40 tim/ vecka dagtid, vardagar- och du kommer även att ha möjlighet att jobba hemifrån vissa dagar/perioder. Över huvud taget kommer du att få stor frihet att styra över din egen tid vad gäller planering och förberedelse av din undervisning, samt att utföra dina övriga arbetsuppgifter.

Hos TCC får du jobba i ett team med en erfaren utbildningsledare och erfarna lärare, men du styr själv till stora delar över din undervisning och din förberedelsetid. Till hjälp har du bl a Sveriges modernaste tågsimulator, samt hela den samlade erfarenheten och utbildningsmaterialet hos TCC AB. På sikt tar aktiv del i att bygga upp och utveckla det material som TCC använder inom YH och ute hos externa kunder.

Dina övriga arbetsuppgifter regleras efter överenskommelse, men består t ex av tågkörning för att bibehålla förarkompetens, samt till en del av externa uppdrag ute i Sverige, då TCC har många uppdrag åt olika järnvägsföretag i Sverige. Med andra ord kommer du att ha möjlighet att resa en del i tjänsten och jobba ute hos kund i perioder också, främst de perioder som eleverna är ute på praktik.

Du kommer att kunna bibehålla din kompetens som förare då vi samarbetar med Trainpool (bemaningsföretag) som ingår i koncernen. Schemaläggning av detta sker i samråd med närmaste chef.

Vi ser gärna att du är en erfaren lokförare med instruktörskompetens, samt att du fortfarande är aktiv som förare. Vi ser gärna att du har pedagogisk bakgrund och erfarenhet också, det är dock inget krav.

Det viktigaste är dock att du brinner för undervisning och kvalitet, att du har lätt för att samarbeta med människor och att du är framåt och intresserad av att jobba självständigt, samt att vill jobba i en liten och aktiv organisation med nära till beslut.

Vi ser gärna kvinnliga sökande! I denna bransch behövs fler kvinnor! 

 

Vill du veta mer?

Kontakta då Alicia Johansson via e-post, alicia.johansson@tcc.se, eller telefon 010-682 32 06